Ik zoek werk

Wat fijn dat je hier bent. HalloWerk is er voor jou. Onze werkgevers kijken verder dan je cv met werkervaring uit het verleden. Je laat jezelf zien. Wie je bent, wat je goed kunt en wat je wilt.

Ik zoek werk

Ik ben nieuw

Geweldig. Hier start jouw weg naar werk. Meld je hier aan. Een contactpersoon van de gemeente neemt contact met jou op.

Lees verder

Ik heb al een profiel

Super. Je kunt hier zelf inloggen in je persoonlijke profiel. Je vindt hier ook vacatures. En je kunt je profiel aanpassen.

Inloggen bij HalloWerk

Ik ben nieuw met HalloWerk

Een persoonlijk profiel op HalloWerk helpt jou om jezelf te laten zien aan werkgevers. In jouw profiel zien werkgevers wie je bent, wat je wilt en wat je talenten zijn. Je kunt zelf aan de slag met het uitbreiden van je profiel of samen met een coach van de gemeente. Via HalloWerk vind je vacatures die bij jou passen. En werkgevers kunnen jou ook vinden. Dat verdubbelt je kansen. Heeft je contactpersoon van de gemeente je al aangemeld voor HalloWerk? Mooi. Je krijgt je inloggegevens in je mailbox. Je kunt dan meteen aan de slag. Ben je nog niet aangemeld? Meld je hieronder aan.

Ik wil meedoen met HalloWerk

Maak je profiel in 4 stappen

Heb je inloggevens in je mailbox ontvangen? Super, dan kun je meteen aan de slag. Maak eerst je persoonlijke profiel aan op HalloWerk. Je krijgt hierbij hulp van je coach van de gemeente. Zo kunnen werkgevers jou ook vinden.

Vertel meer over wie je bent, wat je goed kunt en wat je wilt. Vul je profiel aan met een foto van jezelf. En een pakkende beschrijving over jou.

Op basis van je interesses zie je meteen welke beroepen bij jou passen. Ook vind je vacatures in jouw gemeente.

De gemeente houdt contact met je, helpt om je profiel te verbeteren en begeleidt je bij het vinden van werk.

Hoe hetverder werkt

Wij helpen je graag. Jij bepaalt hoeveel hulp je krijgt bij het vullen van je profiel. Maar natuurlijk ook tijdens het solliciteren. En zelfs als je nieuw werk hebt. Soms door je stap voor stap bij de hand te nemen. Soms door je richting te geven, zodat je zelf op pad kunt gaan. En altijd door je toe te juichen.

Hulp nodig?