Ik zoek werknemers

Goed dat je hier bent. HalloWerk helpt jou als werkgever om kansen te creëren. Voor de ander, voor de samenleving en voor jezelf. Zodat je werknemers vindt en aan je bindt. Ondanks de krappe arbeidsmarkt.

Ik zoek werknemers

Ik ben nieuw

Geweldig. Hier start jouw nieuwe manier van werknemers vinden. En kansen te creëren op de arbeidsmarkt. Meld je hier aan. Plaats je vacatures. En vind getalenteerde werknemers.

Lees verder

Ik ben al aangemeld

Super. Je kunt hier aan de slag met je vacatures. En het vinden van werknemers. Waar en wanneer je wilt. Zo geef je werkzoekenden een kans op de krappe arbeidsmarkt.

Inloggen bij HalloWerk

Ik ben nieuw met HalloWerk

Werk jij in de regio Rijnmond, Haaglanden of gemeente Utrecht? Meld je aan en doe mee met HalloWerk. Zo help je kansen te creëren op de krappe arbeidsmarkt. En vind je werknemers voor je vacatures. In je persoonlijke online omgeving zie je meteen een overzicht met werkzoekenden in jouw regio. We kijken verder dan een cv met werkervaring en diploma’s uit het verleden. In het uitgebreide profiel van de werkzoekende lees je over motivatie, inzet en talenten van vandaag. Heeft je contactpersoon bij de gemeente je al aangemeld voor HalloWerk? Mooi. Je krijgt je inloggegevens in je mailbox. Je kunt dan meteen aan de slag met je profiel. Ben je nog niet aangemeld? En wil je dat wel? Meld je hieronder aan.

Ik wil meedoen met HalloWerk

Aan de slag in 4 stappen

Werk samen met de gemeente. En maak gebruik van HalloWerk.

Krijg toegang tot het online bestand van werkzoekenden.

Zoek en kies uit beschikbare werkzoekenden. Op het moment dat het jou uitkomt.

Geschikte kandidaat gevonden? Bel of mail meteen zelf met de werkzoekende. Of laat de gemeente het voor je doen.

Hoe hetverder werkt

Jij bepaalt hoeveel hulp je nodig hebt. Je kunt zelf je vacatures plaatsen en op zoek gaan naar werknemers. We kunnen natuurlijk samen zoeken. En je kunt ons ook vragen om je vacatures te plaatsen en werknemers voor je te vinden. Zo geef je werkzoekenden een kans op de krappe arbeidsmarkt en worden jouw vacatures sneller vervuld.

Hulp nodig?