Dit wil je weten over HalloWerk

Algemeen, Over HalloWerk25 oktober 2022

Wat is HalloWerk?​

HalloWerk versterkt de dienstverlening van de gemeente. We helpen werkzoekenden en werkgevers elkaar te vinden. Op een manier die voor iedereen werkt. Via een website én met persoonlijke begeleiding van de gemeente. Juist voor de werkzoekenden die wat extra hulp kunnen gebruiken. Als werkzoekende maak je een profiel aan op basis van je talenten. Zelfstandig of samen met de gemeente. Werkgevers kijken verder dan een cv. En zien zo in één oogopslag wie je bent, wat je goed kunt en wat je wilt. Zo vinden werkzoekenden en werkgevers elkaar – op een manier die voor iedereen werkt.  

Waarom is HalloWerk ontwikkeld?​

Een samenleving waarin iedereen mag meedoen. Dat is waar HalloWerk zich voor inzet. Als werkzoekende laat je jezelf zien: wie je bent, wat je goed kunt en wat je wilt. En als werkgever vind je werknemers – die dankzij jou een eerlijke kans krijgen op de krappe arbeidsmarkt.

Wat is anders aan HalloWerk?​

Een cv met werkervaring en diploma’s uit het verleden? Hallowerk kijkt verder. Naar motivatie, inzet en de talenten die je vandaag hebt. Zo brengt HalloWerk werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Op een manier die past bij deze tijd.