Hoera, onze nieuwe website staat live

Algemeen, Over HalloWerk1 december 2022

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. En dat was nodig, want we zijn uit onze jas gegroeid. HalloWerk versterkt de dienstverlening van de gemeenten: zoveel mogelijk mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken, naar werk helpen. Daarom hebben we onze website een stuk overzichtelijker gemaakt, zodat je als bezoeker gemakkelijk en snel je weg weet te vinden. Met een paar muisklikken ontdek je gelijk wat wij voor jou kunnen betekenen. En dat is vanaf vandaag voor iedereen online te bewonderen. Wat een feest. Maar er zijn nog wat andere redenen om onze website te vernieuwen.

Waarom is HalloWerk toe aan een nieuwe website?

“De huidige website is inmiddels wat verouderd – in wat je ermee kunt en hoe het eruitziet. Onze nieuwe website geeft meer mogelijkheden, is overzichtelijker en werkt doelgroepgericht. Met aparte pagina’s voor werkzoekenden, werkgevers en gemeenten. Bovendien konden we in de nieuwe website de verbeterpunten van onze werkgevers en professionals verwerken. Zo hebben onze casemanagers, consulenten en accountmanagers mee kunnen denken en hun input gegeven vanuit de praktijk. De superusers die de collega-professionals informeren en enthousiasmeren om HalloWerk te gebruiken, zijn hierbij van groot belang geweest”, vertelt Els Barendregt – communicatieadviseur Haaglanden, een van de initiatiefnemende regio’s van HalloWerk.

Dit is het moment

“Zeker in deze tijd van arbeidskrapte en mismatches is het fijn dat HalloWerk – als online platform voor werkgevers en werkzoekenden – goed bereikbaar is en gebruiksvriendelijk werkt. Zo zorgen we ervoor dat werkzoekenden op basis van hun talenten en motivatie in contact komen met werkgevers en hun vacatures. We kijken hierbij verder dan een cv en zorgen dat elke werkzoekende een goed profiel heeft,” vertelt Els.

Werkzoekenden die wat extra hulp kunnen gebruiken

HalloWerk is er voor werkzoekenden die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het vinden van een baan bij een passende werkgever.
En onze nieuwe website helpt werkzoekenden op weg naar werk:

  • Je ziet in een paar stappen hoe je een eigen profiel kunt aanmaken.
  • De website is gebruiksvriendelijk en geschreven in begrijpelijke taal. Dat zorgt ervoor dat je begrijpt wat je vindt en dat je die informatie ook nog kunt gebruiken.
  • En kom je er toch niet uit? Dan geeft de nieuwe website je duidelijke handvatten – met antwoorden op veelgestelde vragen in onze kennisbank – om je verder te helpen met het aanmelden en het aanmaken van een profiel. Of je kunt bellen met je coach van de gemeente.

Werkgevers die maatschappelijk ondernemen

HalloWerk is er voor werkgevers die al maatschappelijk ondernemen. Of juist een maatschappelijke werkgever willen worden. Door werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. De nieuwe website laat je zien hoe HalloWerk je kan helpen. Van het plaatsen van vacatures tot het vinden van een kandidaat. Zo versterkt de website de dienstverlening van HalloWerk. En het brengt verwachting en ervaring vanuit de praktijk dichter bij elkaar.

En voor gemeenten die samenwerken

De nieuwe website is er ook voor de gemeenten die meedoen met HalloWerk. Je vindt via de website actuele informatie over wat HalloWerk doet in de gemeenten en regio’s. Om samen zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt.

Het begin van iets nieuws

Wist je dat… wij – net als de arbeidsmarkt – altijd in beweging zijn? De komende periode gaan we door met het toevoegen van nieuwe diensten en oplossingen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven. Of meld je aan voor de HalloWerk Nieuwsflits.