6 tips om op te vallen met je profiel

Algemeen, Werkzoekenden15 december 2022

Schitter jij al met een persoonlijk profiel op HalloWerk? Laat meer van jezelf zien aan werkgevers. Vertel zoveel over jezelf als je wilt. Werkgevers kijken verder dan een cv. En zien zo in één oogopslag wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Wil je weten hoe je meer kunt opvallen? Lees deze 6 tips van coach Sarah van der Linden:

6-tips-om-aan-de-slag-te-gaan-met-je-profiel

Foto: HalloWerk coach Sarah van der Linden tijdens een banenmarkt in gesprek met een werkzoekenden.

  1. Bekijk de uitlegvideo’s over ‘Wat is HalloWerk?’, ‘Hoe maak je een profiel op HalloWerk?’ en ‘Wat kun je met HalloWerk?’. Hier vind je handige tips die je goed kunt gebruiken voor je HalloWerk-profiel.
  2. Voeg een pas gemaakte foto van jezelf toe aan je persoonlijke profiel. Dit is je eerste stap naar een kennismaking met de werkgever. 
  3. Vraag je familie en vrienden welke talenten je hebt én of ze die talenten voor je kunnen omschrijven. Dit helpt je bij het schrijven van je introductietekst voor in je profiel.
  4. Benoem alleen de vaardigheden op je profiel die je leuk vindt om te doen. Dit kunnen ook vaardigheden zijn die je op school of bij vrijwilligerswerk hebt geleerd. 
  5. Geef persoonlijke voorbeelden van klussen waar je trots op bent. Zo laat je meer van jezelf zien en je overtuigt de werkgever. 
  6. Maak het uitbreiden van je profiel nog leuker: doe het in kleine stappen. Het hoeft niet meteen af.

Hulp nodig bij het invullen van je profiel? Bel of e-mail je coach van de gemeente. We helpen je graag verder.